DIGI Romania: Mesaj Transmis Clientilor, Ce se Intampla Azi

DIGI Romania reeditare

DIGI Romania le transmite astazi un nou mesaj important clientilor din toata tara, si daca folositi serviciile sale in momentul de fata, ar fi bine sa stiti exact la ceea ce ar trebui sa va asteptati. Mai exact, cei de la DIGI Romania le readuc in atentie clientilor faptul ca posturile sale de televiziune transmit meciurile din Champions League, iar in aceasta seara de la ora 22:00 va difuza meciul de fotbal Bayern Munchen – PSG, o reeditare a finalei din 2020.

DIGI Romania spune ca acest meci de fotbal va fi transmis prin DIGI 4K, insa separat de acest post de televiziune, inclusiv cele de sport ale grupului de telecomunicatii vor transmite meciul, la fel ca altele. Totusi, pentru DIGI Romania este foarte important postul de televiziune DIGI 4K, cel pe care l-a promovat foarte intens in ultimul an de zile, iar asta deoarece prin intermediul sau vrea sa ajute romanii sa beneficieze de noi experiente sportive si nu numai.

DIGI Romania: Mesaj Transmis Clientilor, Ce se Intampla Azi

DIGI Romania a inceput sa aduca tot mai multe competitii sportive in cadrul DIGI 4K pentru clientii din toata Romania, chiar daca acestia sunt destul de putini la numar in momentul de fata. Separat de Champions League, cei de la DIGI Romania transmit inclusiv meciuri din Europa League, sau alte competitii sportive, prin intermediul DIGI 4K, astfel ca daca alegeti sa activati extraoptiunea cu acest post de televiziune, veti avea mai mult ca sigur ce sa vedeti.

DIGI Romania incearca sa convinga tot mai multi romani sa plateasca suma de 5 LEI pentru a putea vedea tot ceea ce transmite DIGI 4K in Romania, dar desigur ca nu toata lumea poate fi prea usor convinsa. Cei de la DIGI Romania nu sunt singurii din tara noastra care ofera posturi de televiziune 4K in grila de programe, iar DIGI 4K nu e singurul oferit, Eurosport 4K fiind deasemenea disponibil pentru romanii dornici sa vada sport la calitate ridicata.

DIGI Romania a avut promotii in cadrul carora a oferit extraoptiunea 4K in mod gratuit timp de diverse luni pentru clientii din Romania, asa ca puteti sa asteptati una de acest gen pentru a profita de tot.