Vodafone: Oficial, ce Ofera Gratuit 3 Luni Exclusiv Astazi

Vodafone sanatate

Vodafone a facut un anunt important pentru clientii din toata Romania, si asta chiar acum cand se sarbatoreste ziua internationala a sanatatii, iar cu aceasta ocazie clientii au parte de o exclusivitate. Mai exact, clientii Vodafone care au sunt interesati de Vodafone Club au posibilitatea de a beneficia de 3 luni gratuitate la abonamentele de sanatate de la Regina Maria, totul ca parte a unei promotii care se desfasoara astazi in tara noastra.

Vodafone are o gama foarte variata de parteneri care sunt activi in cadrul Vodafone Club cu promotii dedicate, iar abonamentele la Regina Maria nu sunt tocmai ceva obisnuit pentru un operator de telecomunicatii. Chiar si asa, pentru ca oamenii sunt interesati si de promotii de acest gen, cei de la Regina Maria au decis sa le ofere oamenilor posibilitatea de a beneficia de promotii inclusiv la produse de acest gen, si e bine ca s-au gandit sa faca asta.

Vodafone: Oficial, ce Ofera Gratuit 3 Luni Exclusiv Astazi

Vodafone ofera acces la Vodafone Club prin intermediul aplicatiei proprii MyVodafone, disponibila pe iPhone si Android, ofertele fiind listate intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei. Abonamentele pentru Regina Maria se contracteaza separat de serviciile pe care le ofera cei de la Vodafone, si nu au legatura cu ele, deci e important sa stiti acest lucru pentru a nu crede ca veti plati pe factura de la Vodafone si abonamentele de sanatate separate.

Vodafone are in cadrul Vodafone Club si o multitudine de alte promotii grozave de care oricine poate profita chiar in acest moment, si nu ar strica sa va da uitati cu foarte mare atentie la tot ceea ce e disponibil. Dintre toate ofertele care sunt disponibile in cadrul Vodafone Club veti avea cu siguranta ceva de ales pentru a va cheltui banii cu cap, si e posibil ca unele dintre oferte sa nu fie disponibile in afara platformei celor de la Vodafone.

Vodafone ofera acces la Vodafone Club exclusiv pentru clientii sai din toata Romania, asa ca daca nu sunteti client, nu va puteti bucura de ceea ce are de oferit aceasta platforma.