Huawei P50: VIDEO, Asa ar Arata Design-ul Noului Telefon

Huawei P50 este unul dintre cele trei modele de telefoane care vor fi lansate in cursul urmatoarelor luni de catre compania Huawei, iar astazi avem ocazia de a vedea cum ar putea arata. Clipul video de mai sus este un concept care ne prezinta design-ul posibil pentru Huawei P50, acesta fiind creat in baza tuturor imaginilor si zvonurilor aparute pana in momentul de fata pe internet.

Huawei P50 este cel mai ieftin model din noua serie P50, si va veni cu cele mai putine dintre noutatile importante la care compania Huawei a lucrat pana in momentul de fata pentru clienti. Chiar si asa, design-ul pe care Huawei P50 il va avea va fi foarte similar cu cel pe care-l vor avea inclusiv modelele Pro si Pro Plus, iar camera reprezinta principala modificare majora pe care o vom vedea pentru aceste modele de telefoane la care se lucreaza de ceva vreme.

Huawei P50: VIDEO, Asa ar Arata Design-ul Noului Telefon

Huawei P50 va veni cu un procesor similar cu cel al seriei Mate 40, insa in cantitati foarte mici pentru ca productia acestora este extrem de dificila in momentul de fata in toata lumea. Separat de procesor, vom vedea totusi un nou ecran, camere mult mai bune decat cele din modelele anterioare, baterii de capacitate mai mare, medii de stocare mult mai rapide, si cine stie ce alte modificari substantiale, ceva ce este o veste extrem de buna.

Huawei P50 va avea totusi doar componentele pe care cei de la Huawei le-au putut cumpara pana in septembrie 2020, atunci cand au intrat in vigoare noi restrictii impuse de catre SUA. Orice altceva produs dupa acea data este inaccesibil pentru companie din cauza acelor restrictii, asa ca ramane sa vedem daca vor exista surprize pe partea hardware, sau daca nu vom putea fi surprinsi cumva de catre compania Huawei.

Huawei P50 va fi pezentat indeva pe la jumatatea lunii mai, insa nu se stie inca sigur cand ar urma sa aiba loc si lansarea noului model de telefon al companiei chinezesti.