Guvernul Romaniei: Companiile Private Trebuie sa Sustina Campania de Vaccinare

Guvernul Romaniei companii vaccinare

Guvernul Romaniei cere ajutorul companiilor private pentru ca intreaga campanie de vaccinare sa se desfasoare intr-un ritm mult mai alert decat cel de pana acum, si desigur ca nu va fi usor sa vedem asa ceva, chiar daca foarte multa lume isi doreste asta.

Guvernul Romaniei: spune ca doar prin sprijinul companiilor din Romania putem ajunge la 1 iunie sa avem parte de primele relaxari ale restrictiilor, astfel ca ramane de vazut cate companii vor fi dornice sa participe la campania de vaccinare din tara noastra.

“Fac apel la mediul privat, la antreprenori, să susțină campania de vaccinare împotriva COVID-19. Este nevoie de un efort comun, de implicarea companiilor private din România și a fiecăruia dintre noi pentru a putea redeschide economia începând cu 1 iunie 2021.
În România nu va exista lockdown generalizat. Mergem în direcția redeschiderii economiei, dar cu această condiție: să ne vaccinăm cu toții!
Am prezentat membrilor Guvernului și va fi publicată în Monitorul Oficial decizia de constituire a Comitetului interministerial care va pregăti revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în condiții de siguranță sanitară pentru cetățeni.”