Orange: Cati Bani Primesc Inapoi Clientii care au Carduri

Orange inapoiere

Orange, dupa cum unii dintre voi mai mult ca sigur stiati deja, nu mai este de ceva vreme doar un simplu operator de telecomunicatii, ci este deasemenea si un furnizor de servicii bancare digitale. Cei de la Orange au lansat de ceva vreme serviciul Orange Money pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa profite de tot ceea ce are el de oferit, iar asta vine ca o veste grozava pentru ca pentru cumparaturile facute, puteti primi si destui bani inapoi.

Orange le ofera clientilor care isi fac carduri de cumparaturi pentru serviciul sau posibilitatea de a benficia si de bani primiti atunci cand ii cheltuie in diverse locatii din tara. Mai exact, Orange spune ca toti clientii care isi folosesc cardurile sale pentru a face cumparaturi din supermarket-urile din tara, pot primi inapoi pana la 50 de LEI lunar daca cheltuie minim 700 de LEI, orice depaseste aceasta suma nefiind luat in calcul pentru cashback acum.

Orange: Cati Bani Primesc Inapoi Clientii care au Carduri

Orange ofera deasemenea si bani inapoi pentru cei care fac cumparaturi din magazinul sau online, in functie de valoarea cumparaturilor fiind oferiti inapoi pana la 3% din banii cheltuiti. Asta inseamna ca nu veti “pierde” banii pe care ii cheltuiti in magazinul celor de la Orange, ci veti primi o parte dintre ei inapoi, asa cum se va intampla si cu orice fel de cumparaturi facute in cadrul supermarket-uri din Romania, fara sa existe limite in ceea ce le priveste.

Orange nu este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are oferte de acest gen disponibile pentru clientii sai din toata tara, fiind doar unul dintre cei care ofera si servicii bancare acum. Vorbim despre promotii diferite in functie de operatorul de telecomunicatii de la care vreti sa luati aceste servicii bancare, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la promotiile care sunt disponibile in momentul de fata, si sa faceti alegerile cele mai bune.

Orange lanseaza in mod constant si diverse promotii foarte bune pentru clientii din toata Romania, asa ca nu strica sa fiti mereu atenti la ceea ce se intampla acum.