Vodafone: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Tuturor Romanilor

vodafone pioneer

Vodafone a publicat un nou anunt oficial pentru toti romanii din tara, iar asta pentru ca a decis din nou sa ofere gratuit ceva ce putini se asteptau sa primeasca in aceasta perioada din an. Mai exact, cei de la Vodafone le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 20 de camere sport Pioneer pentru calatoriile pe care le fac, acestea putand fi castigate ca parte a unui concurs care implica raspunderea in mod corect la intrebarea de mai jos.

Vodafone vrea sa afle de la romani care a fost drumul apreciat de catre fostii prezentatori Top Gear cand au facut una dintre emisiunile speciale calatorind prin Romania. Vorbim desigur despre Transfagarasan, pe care Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May l-au apreciat cand au calatorit prin Romania, insa Vodafone foloseste o imagine cu noii prezentatori ai emisiunii Top Gear, care desigur ca n-au ajuns vreodata pe acolo.

Vodafone: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit Tuturor Romanilor

Vodafone incearca totusi sa ii bucure pe romani cu cele 20 de camere sport de la Pioneer, si Transfagarasanul este drumul DN7C, adica al doilea raspuns la intrebarea pe care operatorul a publicat-o pe Facebook. Sute de romani s-au inscris deja la concursul celor de la Vodafone pana in momentui de fata, si au sansa de a castiga una dintre camerele pe care operatorul le ofera pentru ei, astfel ca daca sunteti interesati, aveti sansa de a castiga.

Vodafone incearca sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de acest concurs in cursul urmatoarelor zile, si nu trebuie in mod neaparat sa fii un fan inrait al Top Gear pentru a ghici denumirea oficiala a Transfagarasanului. Oricine e interesat poate sa se inscrie, si e bine sa faceti acesti lucru pentru ca puteti castiga o camera GOXTREME PIONEER, care nu e totusi chiar atat de ieftina, si va poate ajuta sa faceti filmari chiar si sub apa.

Vodafone are toate detaliile concursului publicate impreuna cu postarea in care l-a initiat, asa ca trebuie doar sa va uitati acolo pentru a vedea exact ce trebuie sa faceti pentru a avea sansa de a castiga.