Windows 10: Problemele Majore Reparate de Noul Update Lansat

Windows 10 reparatii

Windows 10 are o serie de probleme foarte serioase reparate de catre o actualizare noua lansata de catre compania Microsoft, aceasta fiind disponibila ca parte a unui patch care are denumirea KB500084, si care este oferit acum. Dupa cum prea bine stiti deja, Windows 10 are o gama faorte variata de probleme  iar acest nou patch rezolva cateva dintre cele mai enervante, una dintre cele mai serioase avand in centru File Explorer, care desigur ca are multe probleme.

Windows 10 are cu patch-ul KB500084 rezolvata o problema a File Explorer din cauza careia filtrele pentru cautare nu mai functionau asa cum trebuie, si generau fie blocarea functionalitatii la utilizare, fie nu afisau rezultate. In aceeasi masura, inclusiv performantele pentru cautarile facute prin File Explorer in Windows 10 au fost imbunatatite substantial de catre cei de la Microsoft, iar asta este din nou o veste foarte buna pentru toti utilizatorii care au PC-uri.

Windows 10: Problemele Majore Reparate de Noul Update Lansat

Windows 10 are deasemenea schimbate cu patch-ul KB500084 facuta o alta schimbare colosala, eliminarea vechiului Microsoft Edge ca browser predefinit al sistemului de operare, ceva ce era asteptat de foart emulta vreme. De acum incolo cei de la Microsoft vor oferi noul browser bazat pe platforma Chromium, el fiind mult mai apreciat de catre cei care folosesc Windows 10, iar asta pentru ca ofera performante si stabilitate mai bune, dar mai important, extensii pentru a imbunatati functionalitatea.

Windows 10 are in mod constant implementate schimari serioase de catre cei de la Microsoft, insa de obicei ele nu sunt chiar atat de bine gandite pentru a si functiona asa cum trebuie, asa ca e nevoie de “reparatii” constante. Fix acelasi lucru s-a intamplat cu problemele File Explorer din Windows 10, insa acestea au fost rezolvate foarte greu, fiind nevoie de cateva luni bune pana cand Microsoft s-a gandir sa repare ceea ce a fost stricat initial.

Windows 10 va avea mai multe probleme rezolvate in perioada urmatoare de catre compania Microsoft, asa ca ramane sa vedem ce anume vor mai crede americanii ca ar trebui pus la punct.