WhatsApp: Truc SECRET Nou in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp intern

WhatsApp nu lasa o saptamana fara cate o noutate majora pentru telefoanele iPhone si Android, iar astazi vorbim despre un nou truc secret care a fost dezvaluit pentru utilizatorii din intreaga lume. Mai exact, utilizatorii WhatsApp au dezvaluit un nou truc special care le permite sa acceseze mult mai usor pachete de stickere chiar care nu sunt disponibile pentru regiunea de pe glob in care se afla ei, ceva care vine ca o veste extrem de buna pentru noi toti.

WhatsApp a implementat ceea ce se numeste “deep link”, adica o adresa url interna care face legatura dintre continutul disponibil in serverele sale, si diverse functii, sau sectiuni ale aplicatiei. In aceasta situatie vorbim despre link-uri care pot fi folosite de catre utilizatori pentru a descarca din cadrul WhatsApp stickere regionale pe care le pot folosi mai apoi in conversatiile pe care le poarta cu diversi prieteni in fiecare zi, ceva ce poate fi de mare ajutor.

WhatsApp: Truc SECRET Nou in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp lanseaza in mod constant stickere pentru telefoanele iPhone si Android, in timp ce diversi alti producatori fac acelasi lucru, iar acum toti cei care utilizeaza aceste telefoane pot avea acces facil la pachete. Vorbim despre un truc secret descoperit de catre unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la platforma WhatsApp, astfel ca detaliile sunt cat se poate de sigure pentru ca provin direct de la cei care testeaza aplicatia de mesagerie.

WhatsApp stie foarte bine cat de populare sunt stickerele pe care le folosesc foarte multi utilizatori din intreaga lume, astfel ca incearca sa le ofere in mod constant oamenilor noi motive sa fie activi in conversatii. Decizia de a implementa aceste noi stickere este una extrem de buna, si vine ca o veste grozava pentru toti cei care sunt interesati sa aiba conversatii cat mai interesante in cadrul WhatsApp cu prietenii cu care discuta in fiecare zi.

WhatsApp nu a publicat listele cu pachetele de stickere pe care le puteti descarca, desi nu apar in regiunea voastra, insa vor aparea si liste cu ele, si cand vor fi disponibile, vi le voi oferi.