Orange: Ultimele Zile Cu un Urias Beneficiu Oferit Gratuit

Orange celebrare

Orange a decis cu nu foarte mult timp in urma sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de un beneficiu urias, care inca mai este disponibil si acum. Mai exact, cei de la Orange au lansat in februarie posibilitatea de a trimite felicitari catre prietenii nostri, si de a primi inapoi trafic de internet, ei primind acelasi lucru, totul fiind detaliat de catre operatorul de telecomunicatii in aceasta pagina pentru noi toti.

Orange a decis sa faca aceasta oferta speciala doar pentru clientii care se bucura de servicii prepay in momentul de fata, deci daca aveti un abonament, veti putea trimite felicitari, dar nu veti primi nimic in schimbul lor. Daca aveti totusi o cartela prepay, atunci pentru fiecare felicitare trimisa veti primi de la Orange 10 GB de trafic de internet, iar cei carora le trimiteti felicitarile vor primi exact acelasi lucru, daar numai daca au o cartela prepay, nu un abonament.

Orange: Ultimele Zile Cu un Urias Beneficiu Oferit Gratuit

Orange le permite clientilor cu cartele prepay sa trimita doar maxim 5 felicitari pentru care sa si primeasca cate 10 GB de trafic de internet, oricare felicitare trimisa dupa acel maxim fiind fara vreun bonus. Aceasta limita de maxim 5 felicitari care aduc si trafic de internet a fost impusa de catre cei de la Orange asa cum am vazut si in cazul altor oferte, astfel ca nu este nimic 100% nou, ci doar ceva ce am mai vazut in alte situatii de la operator.

Orange are deasemenea pentru clientii sai de cartele prepay o alta promotie speciala, mai exact ofera un bonus de 50 GB de trafic de internet in momentul in care clientii activeaza o extraoptiune noua. Asa, clientii Orange care au cartele prepay pot obtine usor pana la 100 GB de trafic de internet daca le trimit felicitari prietenilor, si totul multumita campaniei pe care operatorul a creat-o special pentru clientii din toata tara, si care se incheie curand.

Orange va incheia oferta aceasta spceiala in data de 14 aprilie, astfel ca daca nu profitati pana atunci de toate promotiile, atunci ele vor disparea in totalitate, si nu se stie cand ar mai putea reveni.