Raiffeisen Bank: Schimbarile Anuntate Oficial pentru Clienti

Raiffeisen Bank fonduri

Raiffeisen Bank are un anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre schimbari pe care banca le-a facut pentru multi dintre clientii sai din toata tara, ele fiind binevenite acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele iPhone si Android, in cazul ambelor platforme fiind disponibile noutati care vor face experienta de utilizare mult mai buna, deci merita sa instalati actualizarile acum.

Raiffeisen Bank spune ca a modificat in primul rand posibilitatea de a lua un credit d enevoi personale in doar 10 minute direct din aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele iPhone si Android. Vorbim despre vesti grozave pentru clientii Raiffeisen Bank care au nevoie de asemenea tipuri de credite, si care nu vor mai nevoiti sa mearga la o agentie a bancii, insa cel mai probabil trebuie sa fie clienti de ceva vreme, si sa incaseze constant venituri acolo.

Raiffeisen Bank: Schimbarile Anuntate Oficial pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca e mult mai usor sa facem economii folosind aplicatia Smart Mobile, iar asta prin achizitii facute folosind platforma Raiffeisen Asset Management a bancii. Totul poate fi realizat direct din aplicatia Smart Mobile a celor de la Raiffeisen Bank, dar e nevoie ca un contract sa fi fost incheiat in prealabil pentru a putea face cumparaturi de acest gen, astfel ca daca nu exista asa ceva, nu puteti sa faceti nimic.

Raiffeisen Bank vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa se bucure de cele mai bune servicii, si de cea mai buna experienta, cand vine vorba despre economii, dar si administrarea banilor pe care ii au in conturi. In aceasta idee a fost facuta aplicatia Smart Mobile de catre Raiffeisen Bank, ea fiind imbunatatita constant tocmai pentru ca oamenii sa nu mai fie nevoiti sa mearga la o agentie a bancii pentru a rezolva chiar orice fel de probleme.

Raiffeisen Bank nu e singura banca din tara care are o aplicatie de acest gen, si care are oferte speciale pentru clienti, deci puteti benfeicia de tot inclusiv la altele.