BANCA Transilvania: Ce Ofera Gratuit Acum Oricaror Clienti

BANCA Transilvania sanatate

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, iar cei care ii folosesc serviciile au sansa de a castiga 500 de LEI chiar incepand de acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere clientilor care isi sincronizeaza activitatile fizice prin aplicatia BT Pay posibilitatea de a castiga patru vouchere in valoare de 500 de LEI, dar si un smartwatch Versa 2, cu care isi pot monitoriza activitatile fizice zilnice.

BANCA Transilvania are de ceva vreme implementata in aplicatia BT Pay optiunea de a sincroniza datele despre activitatile fizice inregistrate prin Apple Health si Google Health. BANCA Transilvania a oferit pana acum posibilitatea de a beneficia de diverse oferte de la partenerii bancii, insa cum a decis sa mearga mai departe cu premiile pe care le ofera pentru romanii care fac miscare in fiecare zi, si sunt premii foarte interesante oferite.

BANCA Transilvania: Ce Ofera Gratuit Acum Oricaror Clienti

BANCA Transilvania le spune romanilor ca daca isi sincronizeaza informatiile despre exercitii fizice prin aplicatia BT Paychiar acum, au posibilitatea de a castiga oricare dintre aceste premii, dar cu anumite conditii. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le cer clientilor sa faca minim 5000 de pasi pe zi pentru a putea intra in acest concurs, si nu vorbim despre ceva chiar atat de usor de realizat, dar nici imposibil, mai ales ca se ofera 4 vouchere de 500 de LEi al Decathlon.

BANCA Transilvania ofera acum pentru prima oara premii de acest gen pentru oamenii care fac exercitii fizice si le inregistreaza in cadrul aplicatiei BT Pay, cele 4 vouchere putand fi folosite exclusiv in magazinele Decathlon. Smartwatch-ul Versa 2 poate fi utilizat de catre oricare dintre clientii BANCA Transilvania pentru a monitoriza orice fel de activitati fizice, iar datele din el pot fi sincronizate inclusiv cu Google Health pentru monitorizarea cosntanta a evolutiei activitatilor.

BANCA Transilvania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa profitati chiar acum de el inainte sa dispara.