DIGI Romania: Surpriza Mare, ce Ofera Gratuit Zilele Acestea

DIGI Romania zombii

DIGI Romania incepe sa aiba tot mai multe surprize grozave pentru clientii sai din toata tara, iar zilele acestea vorbim despre una noua care ar trebui sa fie stiuta de catre toti cei care ii folosesc serviciile. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa-i premieze pe fanii serialului Fear The Walking Dead, astfel ca au gandit un nou concurs de care acestia pot profita, insa doar astazi si in ziua de 12 aprilie, cand vor fi puse ultimele intrebari pentru ei.

DIGI Romania le ofera fanilor serialului Fear The Walking Dead posibilitatea de a castiga o boxa Google Home, o pereche de ochelari VR si un calbu AMC multifunctional daca aleg s aparticipe la concurs. Pentru a avea sansa de a castiga aceste premii pe care DIGI Romania le ofera chiar acum, clientii care urmaresc Fear The Walking Dead trebuie sa raspunda la intrebarile care sunt publicate pe contul de pe Facebook al companiei azi si in 12 aprilie.

DIGI Romania: Surpriza Mare, ce Ofera Gratuit Zilele Acestea

DIGI Romania va publica intrebari care au legatura cu serialul Fear The Walking Dead, deci oricare dintre fanii inraiti ai seriei ar trebui sa raspunda fara problema la orice li se pune in fata acum. Cei de la DIGI Romania spun ca in cadrul DIGI Online este oferit in premiera primul episod al sezonului 6 din Fear The Walking Dead, iar intrebarile vor fi exclusiv din acesta, asa ca trebuie sa il urmariti pentru a putea raspunde corect, si a avea sanse reale de castig.

DIGI Romania le cere clientilor sai sa raspunda corect la intrebari direct la postarile pe care le face in cadrul retelei de socializare Facebook, astfel ca va trebui sa le urmariti si sa va luptati cu ceilalti fani care participa. Extragerea castigatorilor va avea loc dupa ce acest concurs va fi incheiat de catre cei de la DIGI Romania, deci veti avea putin de asteptat pana cand veti putea intra in posesia premiului pe care operatorul il ofera pentru clienti.

DIGI Romania stie cu siguranta cat de mare este interesul romanilor pentru Fear The Walking Dead, asa ca acest concurs nu este intamplator, si chiar daca nu sunteti un fan inrait, aveti oricum sanse reale de castig.