DACIA Logan 2022: Noi FOTO Impreuna cu Noul Duster Facelift

DACIA Logan 2022 duster

DACIA Logan 2022 este modelul nou de masina la care compania DACIA lucreaza in momentul de fata, si care urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an, dar e de asteptat ca vanzarile sa inceapa in 2022. Intre timp, avem parte de noi imagini in care DACIA Logan 2022 si Duster Facelift sunt surprinse impreuna in Romania, pozele fiind facute cu modelele care se afla in testare pe drumurile publice in momentul de fata, si puteti vedea ceva similar intre ele.

DACIA Logan 2022 si Duster Facelift urmeaza sa fie cam la fel de inalte, ceva ce vine ca o surpriza interesanta pentru ca aceasta noua masina chiar e o combinatie intre Loganul MCV, si Dokker. Probabil ca putini se asteptau ca DACIA Logan 2022 sa fie aproape la fel de inalta ca un Duster din moment ce vechiul Logan MCV era mai mic, dar iata ca se merge pe aceasta idee, si desigur ca asta e o veste foarte buna pentru cei care vor dori sa o cumpere.

DACIA Logan 2022: Noi FOTO Impreuna cu Noul Duster Facelift

DACIA Logan 2022 duster foto
FOTO: Rally Photo Hunters

DACIA Logan 2022 mai inalta ar putea avea si mai mult spatiu pentru transport in interior, insa pe de alta parte e posibil ca masina sa aiba deasemenea 7 locuri pentru pasageri. Aceasta modificare este una dintre cele care au fost anuntate pentru DACIA Logan 2022 de catre presa inainte ca masina sa fie in mod oficial lansata, si acum pozele de confirma acest lucru, impreuna cu faptul ca noul Duster Facelift va avea noutati de la Logan 3.

DACIA Logan 2022 duster imagini
FOTO: Rally Photo Hunters

DACIA Logan 2022 a fost surprinsa in teste cu Duster Facelift undeva unde pare sa fie o zona montana, si era normal ca masinile sa fie testate acolo, pozele aratandu-ne ca masina e intr-adevar schimbata serios fata de modelele anterioare. Daca DACIA Logan 2022 va fi schimbata din cam toate punctele de vedere de catre cei de la DACIA, se poate vedea ca Duster Facelift are schimari doar in partea frontala, si in cea posterioara, asa cum ne-au spus zvonurile.

DACIA Logan 2022 ar urma sa fie prezentata undeva prin toamna din moment ce Duster Facelift isi va face aparitia in luna aprilie, asa ca mai avem destul de asteptat pana la prezentarea sa oficiala.