CEC Bank: Schimbarea Importanta Confirmata pentru Clienti

CEC Bank primiri

CEC Bank a confirmat in mod oficial astazi o schimbare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste extrem de buna care mai mult ca sigur va fi utila pentru multi clienti. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania o noua functie care le ofera posibilitatea acestora de a cere banid e la oricare clienti din tara doar in baza unui numar de telefon, totul fiind facut extrem de usor.

CEC Bank a anuntat acum cateva saptamani implementarea unui nou sistem de transferuri de bani pentru clientii sai, in parteneriat cu alte banci din Romania, acesta oferind posibilitatea de a face transferuri cu un alias, sau numarul de telefon. Acest sistem este disponibil pentru toti clientii CEC Bank din Romania, insa se pare ca inclusiv cererile de bani pot fi facute de catre clienti, si transferul se poate face in contul lor tot folosind un numar de telefon.

CEC Bank: Schimbarea Importanta Confirmata pentru Clienti

CEC Bank a vorbit initial doar despre transferurile de bani din conturile sale catre cele ale altor banci folosind un numar de telefon, dar in realitate se poate face si invers, astfel ca oricine va poate trimite bani usor. Aceasta metoda simpla inlocuieste folosirea unui IBAN al CEC Bank pentru a trimite, sau primi bani, de la oricare alte persoane din Romania, si desigur ca puteti profita de acest sistem oricand doriti pentru ca e oferit si de catre alte banci.

CEC Bank vrea sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa aiba parte doar de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre trimiterile de bani, si se pare ca reuseste cu sisteme de acest gen. CEC Bank nu e singura banca la care vedem asa ceva oferit, si aceasta este o veste foarte buna, pentru ca multumita lor oamenii pot avea parte de o experienta mult mai buna de a trimite si primi bani atunci cand au nevoie de acest lucru.

CEC Bank a lansat acest nou sistem cu nu foarte mult timp in urma, si ramane de vazut cam cata lume va fi dornica sa il incerce pentru ca interesul este totusi mare.