Huawei: Anuntul Oficial care Dezamageste pe Toata Lumea

Huawei perfectiune

Huawei a facut printr-unul dintre directorii sai un anunt oficial care dezamageste pe toata lumea, si este vorba despre o situatie care nu e tocmai una care nu putea fi prevazuta. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a amana lansarea versiunii finale a Harmony OS pana in luna iunie a acestui an, iar asta aduce si o amanare a lansarii seriei P50 pentru toti clientii.

Huawei a luat aceasta decizie pentru a putea aduce Harmony OS intr-un asemenea stadiu incat sa poata lansa sistemul de operare intr-o versiune care sa poata fi folosita de catre toata lumea fara probleme. Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de timp, astfel ca Huawei va mai testa Harmony OS in versiune beta pana atunci, iar seria P50 va astepta impreuna cu el.

Huawei: Anuntul Oficial care Dezamageste pe Toata Lumea

Huawei are probleme cu seria P50 si din alte motive, mai exact lipsa de componente de ultima generatie din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei chinezesti. S-a spus in repetate randuri in ultimele luni ca Huawei ar putea avea probleme cu fabricarea noilor telefoane pentru ca nu are suficiente procesoare, si asta cam incepe sa se adevereasca, si totul incepe sa fie legat de Harmony OS, care e deasemenea nepregatit pentru a fi lansat.

Huawei a facut acest anunt prin intermediul lui Wang Chenglu, presedintele diviziei de produse pentru companii, iar lansarea intarziata a Harmoyn OS aduce o perioada mai lunga de asteptare si pentru cei care doreau sa incerce sistemul de operare pe alte dispozitive. Per total, vorbim despre intarzieri in masa pentru Harmony OS, si asta desigur ca nu e o veste prea buna pentru Huawei, sau clientii care au cumparat diverse modele de telefoane, dar aceasta este situatia in momentul de fata.

Huawei lucreaza de foarte multa vreme la acest nou sistem de operare, si vrea sa il ofere intr-o versiune cat mai buna pentru toata lumea, dar ca de obicei, e nevoie de timp pentru ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie.