Cererea de la Politia Romana emisa pentru Milioane de Romani

cererea Politia Romana donare sange

Politia Romana are o cerere foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara in momentul de fata, si vorbim despre ceva care are menirea de a ii convinge pe oameni ca ar fi timpul sa se gandeasca si la cei din jurul lor, si sa doneze sange.

Politia Romana a publicat mai jos un mesaj de incurajare pentru donarea de sange, si romanii care sunt dornici sa ii ajute pe romanii care au nevoie de sange ar trebui sa o faca in oricare dintre centrele de donare din tara noastra pentru ca este nevoie acuta de sange.

“Pentru că nevoia de sânge este permanentă, venim în continuare în sprijinul comunității și încercăm să dăm o mână de ajutor oamenilor a căror viață depinde de acest gest benevol, pe care fiecare dintre noi îl poate face.
Săptămâna aceasta, colegi de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin au venit la Centrul de Transfuzie din Reșița și au donat sânge pentru cei care au nevoie.
La acțiune s-au alăturat și colegi de la Biroul pentru Imigrări Caraș-Severin.
Cu bonurile valorice primite în schimb, vom face o mică bucurie înaintea Sărbătorilor Pascale, unor familii numeroase.
Având în vedere criza actuală de sânge, îndemnăm pe toți cei eligibili pentru a dona, să meargă la Centrele de Transfuzie Sanguină și facă acest gest umanitar și benefic pentru sănătatea tuturor.
Dăruiește timp, dăruiește viață, donează sânge!”