LUNA: Deciziile NASA ce au Surprins Intreaga Omenire (VIDEO)

LUNA este in centrul atentiei din nou dupa ce NASA a anuntat o serie de decizii extrem de interesante care vin si ca vesti extrem de bune pentru foarte multi dintre oamenii care asteptau acest lucru de multe decenii. Dupa ce pe luna au ajuns doar barbati, iata ca NASA va trimite cu misiunea Artemis primele femei pe luna, dar mai mult decat atat, si prima persoana de culoare care va reusi sa ajunga pe suprafata satelitului natural al Pamantului.

LUNA va fi astfel gazda pentru nu una, ci doua, premiere foarte importante pentru intreaga omenire, si cum in echipa de astronauti care ajunge acolo se afla si asiatici, ne putem astepta la mai multe, de fapt. Cei de la NASA stiu foarte bine cat de importanta este aceasta misiune pe care o vor face in urmatorii ani, luna urmand a deveni o colonie umana pentru pregatirea unor viitoare misiuni catre planeta Marte, dar si catre alte planete din acest sistem solar.

LUNA: Deciziile NASA ce au Surprins Intreaga Omenire (VIDEO)

LUNA ar putea avea o baza coloniala amplasata de catre cei de la NASA undeva dupa 2030, atunci cand se preocnizeaza si ca primele misiuni catre Marte ar urma sa inceapa, conform planurilor de pana acum. Desigur ca NASA are nevoie de finantarea potrivita pentru a-si putea duce la indeplinire planurile pe care le are cu privire la luna, dar si la alte planete din sistemul solar, iar administratia lui Joe Biden incearca sa-i asigure sumele necesare.

LUNA va fi si mult mai intens explorata incepand cu misiunile Artemis, iar asta pentru ca se va incerca descoperirea de locatii in care baza coloniala va fi amplasata astfel incat astronautii sa fie in siguranta. Mai mult decat atat, se va incerca si descoperirea cat mai multor resurse care sa poata fi folosite atat pentru construirea bazei celor de la NASA, dar si pentru sustinerea vietii acolo pentru ca un numar cat mai mic de resurse sa fie aduse de pe Pamant.

LUNA este in centrul atentie ilumii intregi in urmatorii ani multumita misiunilor care sunt programate pentru a avea loc acolo, asa ca ne asteapta cativa ani foarte interesanti.