Netflix: Toti Abonatii Romani Vizati de Noul Anunt Oficial

Netflix adaugari

Netflix isi bucura toti abonatii din Romania cu un nou anunt oficial despre care toti ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vine cu vesti bune, unele care ne arata cat de multe noutati sunt pregatite pentru noi toti in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Netflix prezinta mai jos care sunt titlurile originale, si nu numai, care urmeaza sa fie lansate in cadrul platformei in cursul urmatoarelor zile, sau saptamani, dar si ceea ce a fost lansat deja in Romania.

Netflix spune ca saptamana trecuta au fost lansate in cadrul platformei titlurile Have you seend Fireflies?, Night in Paradise, sau Thunder Force, cel din urma beneficiind si de o promovare destul de serioasa multumita actritelor din rolul principal. Separat de acestea, Netflix a lansat deasemenea in Romania partea a 3-a a Family Reunion, The Last Kids on Earth, Dolly Parton: A Musicares Tribute, Snabba Cash, sau colectia a 2-a a The Big Day.

Netflix: Toti Abonatii Romani Vizati de Noul Anunt Oficial

Netflix a anuntat deasemenea lansarea The Wedding Coach, This is a Robbery, sau The Way of the Househusband, iar asa se incheie ceea ce a fost lansat in cadrul platformei americane saptamana aceasta. Why you did Kill me va fi disponibil din data de 14 aprilie, in timp ce The Circle va fi lansat pe 14 aprilie, The Innocent pe 30 aprilie, Selena 2 pe 4 mai, Jupiter’s Legacy pe 7 mai, Monster pe 7 mai, The Woman in the Window pe 14 mai, si Army of the Dead pe 21 mai.

Netflix a pregatit o serie foarte mare de filme si seriale pe care le va lansa pentru toata lumea in cursul saptamanilor urmatoare, astfel ca vorbim despre creatii surprinzator de bune pentru noi toti. Desigur ca Netflix mai are si alte titluri pregatite pentru toata lumea in aceasta perioada, iar vestile sunt extrem de bune pentru ca foarte multe filme interesante sunt in pregatire la compania americana pentru lansare inclusiv in Romania in aprilie si mai.

Netflix nu adauga filme si seriale noi fara a scoate altele, lunar disparand unele titluri din cadrul platformei pentru abonati, dar in aceasta situatie nu ni se arata ce anume nu va mai fi disponibil pentru noi.