CEC Bank: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

CEC Bank protectie

CEC Bank are pentru toti clientii sai din Romania o atentionare oficiala despre care toti ar trebui sa stie chiar acum pentru ca ii vizeaza in mod direct, si pentru ca e important ca ei sa fie foarte atenti. Cei de la CEC Bank au pe propriul website informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa fie atenti clientii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, si cum ar trebui sa se protejeze impotriva celor care vor sa le faca rau, si desigur ca exista destui in aceasta situatie.

CEC Bank are pe website-ul sau informatii cu privire la tipurile de informatii, cu privire la serviciile sale bancare, pe care nu ar trebui sa le dezvaluim catre nimeni pentru a ne tine conturile in siguranta. Mai exact, cei de la CEC Bank spun ca nu ar trebui sa dezvaluim catre nimeni informatii cu privire la PIN-urile pe care le avem, sau cu privire la username-urile si parolele pentru conturile de internet banking si mobile banking, ele putand fi accesate de la distanta.

CEC Bank: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

CEC Bank spune ca nici codurile de securitate pentru tranzactiile online nu ar trebui dezvaluite catre nimeni, iar aici desigur ca se refera la acele parole care trebuie folosite pentru noile sisteme de autorizare sigura. In aceeasi masura, nici codurile de activare pentru serviciile sale atunci cand este inregistrat un telefon, o tableta, sau un PC nou, nu ar trebui dezvaluite, CEC Bank stiind ca prin aceste metode pot fi furate foarte usor datele oamenilor fara ca ei sa stie.

CEC Bank ii atentioneaza pe clienti inclusiv cu privire la pastrarea secreta a informatiilor privind numarul cardului, a numelui complet al persoanei care-l detine, a datei de expirare, sau a codului CVV2, inscriptionat pe spate. CEC Bank spune ca desi atunci cand un client contacteaza banca i se cere confirmarea unor informatii personale, nu ar trebui sa dezvaluie vreunele dintre cele de mai sus, si nu ar trebui sa o faca atunci cand sunt contactati de persoane necunoscute.

CEC Bank vine cu toate aceste atentionari in incercarea de a ii convinge pe oameni sa fie foarte vigilenti atunci cand intra in contact cu diverse persoane, si e foarte important sa fiti foarte atenti.