Orange: Anunt Oficial cu o Lovitura Dura pentru RCS & RDS

Orange rapiditate

Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, acest lucru fiind cunoscut foarte bine de catre foarte multa lume, insa un recent anunt aplica o lovitura dura RCS & RDS. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca in urma unui audit independent facut pentru reteaua lor, aceasta o depaseste pe cea a RCS & RDS in ceea ce priveste vitezele de internet fix in cateva dintre judetele importante din Romania.

Orange spune ca in judetele Cluj, Iasi, Ilfov, Galati, Braila si Mures are viteze de internet fix mult mai bune decat cele ale RCS & RDS, ceva ce vine ca o surpriza extrem de interesanta. Cei de la RCS & RDS au cea mai extinsa retea de fibra optica din Romania in momentul de fata, insa chiar si asa, iata ca Orange ofera viteze mai bune de internet fix pentru clientii sai, ceea ce este o veste grozava pentru cei care ii platesc abonamente pentru servicii acolo.

Orange: Anunt Oficial cu o Lovitura Dura pentru RCS & RDS

Orange rapiditate internet fix

Orange foloseste acum reteaua de fibra optica a celor de la Telekom pentru a le furniza clientilor din Romania viteze de internet fix de pana la 1 Gbps, deci nu are infrastructura proprie inca, precum RCS & RDS. Aceasta problema va fi rezolvata din toamna, dupa ce Orange va prelua Telekom impreuna cu toata infrastructura sa fixa din Romania, astfel ca va putea lupta mai serios cu RCS & RDS pentru piata de internet fix, televiziune, si nu doar atat, ceea ce ne va aduce servicii mai bune.

Orange reuseste sa depaseasca RCS & RDS, conform datelor furnizate de catre Speedest, in cateva judete in care exista multi clienti care beneficiaza de internet de mare viteza, dar totusi lista e destul de mica. Vorbim despre 6 judete din totalul de 41 de judete din Romania, insa RCS & RDS nu s-a laudat cu faptul ca are cel mai rapid internet mobil in toate judetele din tara, precum Orange, dar Vodafone nu e capabila sa ofere viteze atat de bune, din pacate, si nici Telekom.

Orange a pornit o campanie destuld e interesanta prin care incearca sa arate ca are servicii de internet fix mult mai bune decat cele ale RCS & RDS, insa asta depinde si de cum pot profita clientii de ele.