DACIA Duster Facelift: Schimbare Serioasa pentru Noua Masina

DACIA Duster Facelift ambreiaj

DACIA Duster Facelift este noul model de SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze undeva pe la finalul acestei luni pentru clientii din toata lumea, si vorbim despre o serie de schimbari foarte interesante pregatite. V-am spus deja despre faptul ca DACIA Duster Facelift va avea noile faruri in forma literei Y, adica cele de pe Logan 3, dar si noi stopuri luate tot de acolo, impreuna cu noul sistem de infotainment care a fost implementat pentru acele modele de masini.

DACIA Duster Facelift nu va veni totusi doar cu atat, iar asta pentru ca in acest model va fi readusa cutia de viteze cu dublu ambreiaj, EDC, care a fost oferita initial cu prima versiune a Duster 2 lansata de catre companie. La un moment dat cei de la DACIA au decis sa renunte la aceasta cutie de viteze, ea fiind inlocuita cu cele de acum, insa se pare ca lucrurile se schimba iar, astfel ca DACIA Duster Facelift va beneficia de aceasta schimbare pentru unele motorizari.

DACIA Duster Facelift: Schimbare Serioasa pentru Noua Masina

DACIA Duster Facelift va avea aceasta cutie de viteze cu dublu ambreiaj, conform presei din Franta, doar pentru motoarele 1.3 TCe, care vor oferi 130 si respectiv 150 de cai putere. In cazul restului motoarelor care vor fi folosite cu DACIA Duster Facelift nu va fi disponibila cutia de viteze cu dublu ambreiaj, astfel ca toti clientii vor ramane doar cu optiunile care sunt oferite si acum de catre producatorul roman, ceea ce nu e tocmai o veste atat de rea pentru noi.

DACIA Duster Facelift nu ar trebui sa fie cu mult mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum pe piata in ciuda faptului ca va avea o serie de noutati destul de interesante oferite pentru clienti. Modificarile pe care DACIA Duster Facelift le va aduce ar putea creste cu pana in 500 de euro pretul modelelor de top, in comparatie cu cele de acum, insa separat de asta nu e asteptata vreo alta modificare pentru preturile de vanzare ale masinilor.

DACIA Duster Facelift ar trebui sa fie prezentata oficial la sfarsitul acestei luni, insa lansarea ar putea avea loc abia undeva prin luna septembrie, conform presei din Franta.