BANCA Transilvania: Anunt Oficial, ce Pot face Acum Romanii

BANCA Transilvania inrolare

BANCA Transilvania are astazi un anunt oficial care ii vizeaza pe toti romanii, nu doar pe clientii sai, iar asta in conditiile in care vorbim despre o decizie foarte importanta pentru multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis ca n-ar strica daca le-ar oferi romanilor posibilitatea a isi face conturi bancare online, fara a mai merge la vreo agentie de-a sa pentru a depune actele necesare pentru ca tot acest proces sa se desfasoare.

BANCA Transilvania are in website-ul sau toate detaliile necesare pentru ca oricine sa isi poata crea un cont online in vederea folosirii serviciilor pe care banca le ofera in momentul de fata. BANCA Transilvania spune ca doar cartea de identitate este necesara pentru ca romanii din toata tara sa isi poata face un cont online chiar in acest moment, insa desigur ca vor fi oferite mai multe detalii intr-o sesiune video cu un reprezentant pentru ca acest cont sa fie facut.

BANCA Transilvania: Anunt Oficial, ce Pot face Acum Romanii

BANCA Transilvania nu e prima banca de la care vedem o decizie de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici ultima pentru ca ideea de a simplifica acest proces exista si la alte banci, inclusiv din afara tarii. BANCA Transilvania spune ca procesul de creare a unui cont online dureaza doar 10 minute, cu un video call facut cu un angajat al sau, iar clientul primeste prin SMS codul IBAN al noului sau cont, astfel incat sa poata primi si bani in el, daca are nevoie.

BANCA Transilvania spune ca va trimite prin curier cardul bancar atasat contului creat, acesta fiind livrat la adresa indicata de catre client, sau catre o agentie de-a sa din Romania. Mai interesant esste ca BANCA Transilvania spune ca ofera posibilitatea de a folosi platforma sa de internet banking in mod gratuit pana la finalul acestui an pentru clientii noi care aleg sa isi deschida un cont prin aceasta metoda, astfel ca exista beneficii mari pentru ei.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stiti, asa ca puteti sa-l accesati pentru a vedea ce fel de informatii va sunt necesare in momentul de fata.