Netflix: Anuntul Oficial Special pentru Milioane de Clienti

Netflix a facut un anunt oficial special pentru milioane de clienti din toata lumea, compania americana fiind aproape de a le oferi abonatilor sai fix ceea ce asteapta de foarte multa vreme. Mai exact, pe 2 aprilie a fost anuntat oficial faptul ca filmarile pentru sezonul al doilea al The Witcher s-au incheiat, astfel ca acum incepe faza de post productie pentru serialul care s-a dovedit a fi atat de popular in cadrul platformei Netflix pana in momentul de fata.

Netflix a investit foarte multi bani, si foarte mult timp, in The Witcher, iar desi foarte multa lume spera ca sezonul al doilea va fi lansat in toamna anului trecut, pandemia de Coronavirus a amanat totul. Avand in vedere ca filmarile pentru sezonul al doilea al The Witcher s-au incheiat pe 2 aprilie, este de asteptat ca lansarea sa aiba loc cel mai devreme in vara in cadrul platformei Netflix, iar asta pentru ca e nevoie de timp pentru productie.

Netflix: Anuntul Oficial Special pentru Milioane de Clienti

Netflix nu a dat pana acum o data pentru lansarea sezonului 2 al The Witcher, chiar daca serialul e promovat printre cele dupa care merita sa asteptam, si asta e totusia devarat. Sezonul al doilea al The Witcher a fost filmat in 15 locatii din intreaga lume cu nu mai putin de 89 de actori care au fost folositi in diversele scene pe care le vom vedea, ei fiind secondati de inca 1200 de figuranti care au fost deasemenea folositi de-a lungul filmarilor.

Netflix va incerca mai mult ca sigur sa grabeasca oricat poate finalizarea productiei sezonului al doilea al The Witcher, insa realitatea este ca e nevoie de timp pentru ca totul sa poata fi facut asa cum trebuie. E mai bine ca sezonul al doilea al The Witcher sa apara mai tarziu si serialul sa fie mai bun, decat sa apara prea devreme, si sa nu indeplineasca cerintele si asa foarte riguroase ale fanilor acestei productii vazuta de zeci de milioane de oameni.

Netflix are pregatite pentru 2021 foarte multe productii interesante, in ciuda pandemiei de Coronavirus, asa ca nu ramane decat sa vedem exact ce urmeaza sa mai anunte pentru noi.