Samsung: Anuntul Oficial cu care a Surpins pe Toata Lumea

Samsung a facut cu doar cateva ore in urma un nou anunt oficial cu care a surprins pe toata lumea, iar asta in conditiile in care compania coreeana a publicat o invitatie pentru un eveniment de lansare a unor produse noi. Multi s-au gandit imediat ca ar putea fi vorba despre noi telefoane pe care Samsung le-ar putea lansa pentru clientii sai, insa in realitate este vorba despre o serie de nou laptop-uri, ele facand parte tot din categoria Galaxy.

Samsung vrea sa lanseze noi laptop-uri Galaxy Book pentru clientii din toata lumea, iar mai jos puteti vedea o prima imagine de presa cu noile laptop-uri la care coreenii lucreaza de ceva vreme deja. Samsung vrea sa lanseze pe 28 aprilie aceste noi modele de laptop-uri pentru clientii sai, si este de asteptat ca ele sa vina cu multe noutati in comparatie cu ceea ce a avut la vanzare pana acum compania, dar cat de bune vor fi, deocamdata nu stie mai nimeni.

Samsung: Anuntul Oficial cu care a Surpins pe Toata Lumea

Samsung laptop galaxy books

Samsung nu a lasat sa se dezvaluie informatii cu privire la posibilele specificatii ale acestor laptop-uri, insa e probabil ca ele sa aiba procesoare Intel integrate, impreuna cu diverse componente de top. Samsung ar vrea sa lanseze laptop-uri Galaxy Book si Galaxy Book Pro, cu specificatii si preturi diferite, astfel ca va fi interesant de vazut ce s-a gandit sa ofere pentru fiecare dintre ele, si ce fel de design urmeaza ele sa aiba la lansare.

Samsung ar trebui sa lanseze noi laptop-uri care au ecrane OLED cu diagonale de 13.3 inch si 15.6 inch, ambele cu Windows 10 si suport pentru S Pen, ceva ce am vazut deasemenea si pe la modelele anterioare. Desi se speculeaza ca ar putea fi vorba despre procesoare Exynos in locul celor ale Intel, dar si de conectivitate 5G, e improbabil ca Samsung sa le aleaga in locul celor de la Intel pentru ca performantele vor fi net inferioare din toate punctele de vedere.

Samsung va lasa cu siguranta sa se afle multe dintre noutatile laptop-urilor sale pe masura ce ne vom apropia de evenimentul de prezentare, asa ca nu avem decat de asteptat.