WhatsApp: Schimbarea SECRETA, Ce Mai Poti Face in Aplicatie

WhatsApp risipire

WhatsApp a facut din nou in secret o schimbare importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru cei care folosesc in mod curent aplicatia de mesagerie a companiei americane. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a le oferi utilizatorilor obisnuiti posibilitatea ca in versiunea beta a aplicatiei sa trimita in grupurile de conversatii mesaje care dispar automat dupa o anumita perioada de timp.

WhatsApp a limitat pana acum aceasta functionalitate doar pentru administratorii acelor grupuri, insa una dintre cele mai recente actualizari aduce optiunea inclusiv pentru utilizatorii obisnuiti. Desigur ca administratorii de grupuri trebuie sa activeze optiunea pentru toti utilizatorii inainte ca ea sa devina disponibila pentru folosire in WhatsApp, iar daca o fac, oricine poate trimite intr-un grup de conversatii un mesaj care dispare automat, dar numai in versiunile beta ale aplicatiei.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA, Ce Mai Poti Face in Aplicatie

WhatsApp risipire mesaje

WhatsApp testeaza aceasta functionalitate acum doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, nu si pentru altele, astfel ca doar cei care folosesc versiunile beta ale aplicatiei pe aceste dispozitive pot profita de tot. Initial, WhatsApp impunea ca mesajele sa fie sterse automat la 7 zile dupa publicare, fara ca alte setari sa fie disponibile, insa cateva actualizari mai tarziu aceasta setare a fost modificata, alte optiuni de expirare pentru mesaje fiind oferite pentru utilizatori.

WhatsApp pare sa fi lucrat destul de mult la aceasta functionalitate pentru aplicatia pe care o ofera pentru utilizatorii de telefoane, astfel ca e de asteptat ca ea sa fie oferita in mod oficial pentru toata lumea in curand. WhatsApp va implementa noutatile inclusiv pe telefoanele iPhone, chiar daca deocamdata ele nu sunt disponibile si acolo, astfel ca nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu posibilitatea de a trimite mesaje de pe acest gen si de pe telefoanele Apple.

WhatsApp are deasemenea si alte schimbari interesante pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca asteptam cu mare interes sa vedem ce anume va mai fi oferit pentru noi in viitor.