BCR Romania: ATENTIE! Problema Recunoscuta Oficial Astazi

BCR Romania dificultati

BCR Romania a fost nevoita astazi sa recunoasca in mod oficial o problema foarte serioasa pentru clientii sai din toata tara, iar din pacate pentru unii se pare ca ea a ramas, si inca genereaza batai de cap. Mai exact, cei de la BCR Romania i-au anuntat pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca George a avut probleme de functionare in cursul acestei zile, banca anuntand ca ele ar fi fost rezolvate in jurul ore 11:30, insa unii clienti n-au fost de acord.

BCR Romania are chiar si la ore bune dupa acel eveniment plangeri de la clientii care spun in cadrul postarii de mai jos ca inca au probleme cu folosirea aplicatiei George pe iPhone, sau Android. Puteti vedea in cadrul acelei postari ca exista clienti ai BCR Romania care nu pot accesa aplicatia George pentru a face tranzactiile de care au nevoie, pentru a-si administra banii, sau pentru a face orice au nevoie in aplicatie, si asta e o problema serioasa.

BCR Romania: ATENTIE! Problema Recunoscuta Oficial Astazi

BCR Romania nu a oferit explicatii cu privire la natura problemelor cu care s-a confruntat lumea, ci doar a spus ca exista o serie de probleme tehnice, si ca se lucreaza la ele, apoi ca totul a fost rezolvat. Desi BCR Romania a spus ca George ar trebui sa functioneze normal, din pacate nu toata lumea are parte de aceeasi experienta cand vine vorba despre folosirea aplicatiei de banking inteligent pe care o ofera banca pentru toti clientii sai din tara.

BCR Romania lucreaza mai mult ca sigur pentru a readuce la normal functionalitatea pe care o ofera prin intermediul aplicatiei sale, astfel ca daca inca mai aveti probleme, trebuie sa aveti rabdare. Nu se intampla foarte des ca BCR Romania sa aiba probleme, dar si cand problemele exista, ele se rezolva destul de rapid, iar daca nu se intampla asta, atunci inseamna ca ele sunt seiroase, si trebuie sa aveti mai multa rabdare pentru rezolvare.

BCR Romania nu a mai oferit detalii cu privire la situatie de dimineata, sa ca nu puteti decat sa asteptati si sa vedeti daca va mai spune ceva, sau daca situatia va reveni la normal cat mai curand.