Kaufland: Oficial, Ce Ofera Exclusiv Tuturor Clientilor Acum

Kaufland consumare

Kaufland a anuntat in mod oficial care sunt si urmeaza sa fie ofertele exclusive pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o gama foarte variata de oferte de care oricine poate sa profite. Mai exact, cei de la Kaufland au publicat un catalog special in care listeaza ofertele zilnice exclusive cu 30% reducere la anumite game de produse care sunt disponibile acum in cadrul magazinului online pentru cei interesati sa le cumpere.

Kaufland a initiat campania sa de reduceri exclusive de 30% pentru anumite produse cu destul de mult timp in urma, si ea a avut un succes surprinzator de mare pana acum, astfel ca va continua. Kaufland ofera in cate o zi reduceri exclusive de 30% la gamele de produse selectate, ele fiind disponibile doar cat magazinele sunt deschise in respectiva zi, iar a doua zi se trece la urmatoarea categorie de produse, in ordinea pe care o puteti vedea in catalogul de mai jos.

Kaufland: Oficial, Ce Ofera Exclusiv Tuturor Clientilor Acum

Kaufland consumare personala

Kaufland nu obliga clientii sa adetina un Kaufland Card digital pentru a se putea bucura de aceste promotii speciale in momentul de fata, astfel ca oricine poate profita de ofertele pe care le vedeti listate. Reducerea de 30% se aplica pentru aceste produse la casa de marcat, astfel ca daca la rafturile din magazinele Kaufland nu vedeti ca ar fi aplicata vreo reducere, asta nu inseamna ca ea nu exista, ci doar ca se aplica direct la casa de marcat, si nu altundeva.

Kaufland spune deasemenea ca aceste produse pot fi cumparate doar in cantitati care sa asigure stocul personal, deci nu puteti merge sa cumparati in cantitati mari pentru revanzare. In aceeasi idee, Kaufland spune ca produsele sunt oferite cu reduceri atat de mari doar in limitele stocurilor disponibile, astfel ca daca stocurile sunt epuizate, atunci trebuie sa cautati reducerile in mai multe magazine pana il gasiti pe cel de la care sa le puteti cumpara.

Kaufland va schimba acest catalog dupa data de 20 aprilie, asa ca pana atunci inca aveti ocazia de a va bucura de tot ceea ce vedeti, asa cum este listat in imaginea de mai sus.