Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank corectari

Raiffeisen Bank a emis un mesaj oficial foarte important pentru toti clientii sai din Romania in urma unor probleme care au avut loc, si care au afectat, se pare, un numar insemnat de clienti. Ieri cei de la Raiffeisen Bank au raportat o serie de probleme inregistrate cu ATM/POS-urile proprii, si destui clienti s-au plans in legatura cu aceste probleme pe pagina oficiala a bancii de pe reteaua de socializare, acum fiind listata o lucrare de mentenanta programata pentru ele.

Raiffeisen Bank listeaza acea lucrare ca programata, desi ea a avut cel mai probabil loc peste noapte, insa e posibil sa mai existe probleme, asa ca daca le intampinati, ar fi bine sa stiti si ce se intampla. Separat de asta, ieri au fost blocate anumite tranzactii ale clientilor Raiffeisen Bank, banca promitand ca ele vor fi procesate in cursul zilei de ieri, insa daca asta nu s-a intamplat, atunci e foarte posibil ca procesarile sa fie facute si in cursul acestei zile.

Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank a facut mentenanta pentru a rezolva problemele care au aparut in cursul zilei de ieri, si pentru a se asigura ca altele nu vor mai aparea in cursul urmatoarei perioade, si totul sa functioneze normal. Raiffeisen Bank nu a mai avut de ceva vreme probleme cu infrastructura sa, si nici nu a mai facut lucrari de mentenanta pentru serverele in baza carora functioneaza toate serviciile pe care le ofera in momentul de fata pentru clientii din toata tara.

Raiffeisen Bank are destul de rar probleme de acest gen, iar cand ele apar, sunt in mod normal rezolvate foarte rapid, astfel incat clientii sa poata beneficia doar de cea mai buna experienta posibila. O explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat in cursul zilei de ieri nu a fost oferita de catre Raiffeisen Bank pentru clientii sai din toata tara, asa ca ramane sa vedem daca va veni vreuna, dar sansele ca asta sa se intample sunt totusi infime.

Raiffeisen Bank inca mai are listat pe website-ul sau lucrarea de mentenanta de astazi, asa ca daca nu a avut loc deja, cel mai probabil se va intampla peste noapte.