Fortnite: Uriasa Surpriza Anuntata Acum de catre Epic Games

Fortnite are anuntata o uriasa surpriza pentru jucatorii din intreaga lume, cei de la Epic Games dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de noi schimbari ca parte a sezonului 6, care este disponibil in momentul de fata in cadrul serverelor companiei.

Fortnite urmeaza sa aiba in curand disponibil un nou personaj surpriza, adus direct din Horizon Zero Dawn, denumirea acestuia fiind Aloy, iar oamenii vor putea sa il aleaga pentru oricare dintre sesiunile de joc in cadrul carora vor participa.

Fortnite spune ca incepand de astazi va fi lansat noul personaj pentru jucatorii din intreaga lume, el urmand a fi inclus in cadrul magazinului online de obiecte ca parte a unui pachet care include si Glinthaw glider, deci vor fi mai multe surprize oferite.

Fortnite are in clipul video de mai sus prezentat si trailerul pentru aceasta schimbare adusa impreuna cu Aloy, Epic Games urmand a le permiet jucatorilor sa se bucure si de o serie de noutati pentru felul in care pot controla masinile in joc.

Fortnite mai pregateste si alte schimbari importante pentru jucatorii din intreaga lume in aceasta perioada, si ele vor fi oferite cu actualizari succesive, astfel ca ne vom putea bucura de multe schimbari in perioada urmatoare pentru titlu.