WhatsApp: Colosala Schimbare SECRETA pentru iPhone, Android

WhatsApp incarcare

WhatsApp face o colosala schimbare pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind facuta in secret deocamdata pentru ca este vorba despre ceva ce va supara extrem de multa lume, astfel ca Facebook vrea sa tina lucrurile ascunse deocamdata. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza impreuna cu cei de la Facebook Messenger pentru a face posibila vizualizarea de conversatii din prima platforma in a doua, ceva ce parea imposibil in trecut.

WhatsApp ar putea avea conversatiile sale integrate in Facebook Messenger conform a ceea ce a fost descoperit de catre cei care analizeaza cu mare atentie schimbarile care sunt facute pentru aplicatia companiei americane. Vorbim despre o serie de modificari pentru felul in care functioneaza Facebook Messenger, in principal, iar asta pentru ca acolo ar urma sa fie incarcate conversatiile din WhatsApp facute de catre utilizatori, si nu invers, deci e bine sa stiti asta.

WhatsApp: Colosala Schimbare SECRETA pentru iPhone, Android

WhatsApp incarcare facebook messenger

WhatsApp nu poate in momentul de fata sa transmita date catre Facebook Messenger, dupa cum prea bine stiti deja, astfel ca aceasta modificare pe care Facebook ar vrea sa o faca este una extrem de serioasa, dar care e in lucru de ceva vreme. Nu se stie deocamdata cum anume crede Facebook ca o combinare intre WhatsApp si Messenger ar fi utila pentru utilizatorii sai din intreaga lume, dar din moment ce lucreaza la asa ceva, e destul de clar ca are planuri mari in ceea ce priveste modificarea.

WhatsApp a avut probleme serioase din cauza faptului ca s-a incercat efectuarea unei interconectari intre datele sale si cele ale Facebook, deci ceea ce vedem acum va fi o sursa pentru un nou scandal in care va fi implicata compania americana. WhatsApp a fost chiar la inceputul anului criticata din cauza faptului ca se doreste impunerea unor termeni si conditii cu care multa lume nu este de acord, asa ca o schimare de acest gen cu Messenger ar crea si mai multe tensiuni.

WhatsApp nu a spus absolut nimic despre aceasta functie pe care o are in dezvoltare de peste un an de zile, si cel mai probabil nici nu va spune pentru ca nu va face altceva decat sa enerveze foarte multa lume.