BCR Romania: Decizia Importanta,Impact pe Milioane de Romani

BCR Romania usurinta

BCR Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta care are impact pentru milioane de clienti din toata tara, si e bine sa stiti ce se intampla pentru ca inclusiv voi sunteti vizati de ce se intampla. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa extinda in tara noastra solutia lor pentru plata contactless a calatoriilor de transport public in comun, ea ajungand acum in nu mai putin de 16 orase din intregul intins al tarii, ceea ce e o veste grozava.

BCR Romania a lansat aceasta solutie cu destul de mult timp in urma, insa in anul 2020 n-a prea reusit sa o extinda asa cum si-a dorit din cauza pandemiei de Coronavirus, asa ca in 2021 vine marea expansiune. BCR Romania spune ca in martie solutia sa de plata a transportului in comun a inregistrat 2 milioane de plati, in total fiind facute 22.4 milioane in tot anul 2018, cifre care au incurajat extinderea sistemului in 17 orase din Romania.

BCR Romania: Decizia Importanta,Impact pe Milioane de Romani

BCR Romania a afirmat deasemenea ca in momentul de fata Romania se afla pe locul 3 in Europa in ceea ce priveste platile digitale pentru transportul public in comun, o veste extrem de buna. Oamenii vor sa plateasca rapid si usor transportul in comun, asa cum se intampla si in alte tari din Europa, iar cei de la BCR Romaniale ofera fix ceea ce au nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, si aceasta este o veste excelenta.

BCR Romania a implementat aceasta solutie de plati contactless pentru transportul public in comun astfel incat oricine sa o poata folosi, indiferent la ce banca are cardul. Platile pot fi facute cu un card bancar contactless, cu un telefon mobil, cu un ceas inteligent, cu bratari de fitness, orice poate face o plata mobila, iar BCR Romania a gandit lucrurile foarte bine pentru romanii care vor sa profite de solutiile de acest gen pentru a-si face viata mai usoara.

BCR Romania va extinde mai mult ca sigur solutia sa si in alte orase, daca va gasi administratii dornice sa faca acest lucru, asa ca nu ramane decat sa vedem ce anume va mai anunta.