DIGI Romania: Mesajul Oficial care Lanseaza un Atac Serios

DIGI Romania nejustificat

DIGI Romania surprinde in acest weekend cu un atac oficial foare serios pe care il face in tara noastra, si care are la baza inclusiv plangerile clientilor care au ajuns sa foloseasca serviciile sale. Mai exact, cei de la DIGI Romania promoveaza campania de portare din Romania cu un mesaj pentru clienti prin care le spune ca daca vor alege sa foloseasca serviciile sale nu vor avea parte de facturi marite nejustificat, un atac la Orange, Vodafone, Telekom.

DIGI Romania schimba putin strategia prin care incearca sa atraga clientii, si se foloseste de plangerile lor pentru a incerca sa-i convinga sa contracteze serviciile pe care le ofera in momentul de fata. Exista numeroase mesaje lasate de catre clientii cam tuturor operatorilor pe retelele de socializare, forumuri, etc, in legatura cu facturile nejustificat de mari, inclusiv in ceea ce priveste DIGI Romania, asa ca strategia e una neobisnuita.

DIGI Romania: Mesajul Oficial care Lanseaza un Atac Serios

DIGI Romania incearca orice metode pentru a atrage si mai multi clienti prin portare, desi este de cativa ani operatorul care atrage cel mai mare numar de clienti noi in reteaua sa. DIGI Romania are o problema cu pastrarea clientilor dupa ce acestia ajung sa ii contracteze serviciile, si acest lucru a fost evidentiat inclusiv de catre concurenta, asa ca acum RCS & RDS raspunde cu o moneda similara, care vizeaza felul in care sunt tratati clientii.

DIGI Romania are in momentul de fata o oferta foarte buna la portare, cu preturi extrem de mici pentru serviciile pe care le ofera, si probabil cele mai ieftine abonamente 5G din Europa in momentul de fata. In ciuda acestui lucru, DIGI Romanianu are totusi tot ceea ce au nevoie clientii, altfel acestia nu ar pleca la nu foarte mult timp dupa ce ajung in retea, sau cel putin aceasta este impresia din exterior din moment ce numarul mare de portari anuale nu se vede in cresterea bazei de clienti.

DIGI Romania mai are ofertele de acum pentru portare disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca incercati sa profitati de tot cat inca mai este disponibil in Romania.