Guvernul Romaniei: Ratele de Vaccinare si Primele Centre Drive-Through

Guvernul Romaniei anunta ca ratele de vaccinare sunt in crestere in Romania, si asta in conditiile in care tot mai multe localitati au numere tot mai mari de oameni care vor sa fie imunizati, pana in mai autoritatile sperand sa se ajunga la cel putin 50% in Bucuresti, si nu numai.

Guvernul Romaniei spune ca mai multe centre de vaccinare drive-through sunt pregatite pentru deschidere in unele municipii din tara, nu doar in Bucuresti, astfel ca oamenii vor putea fi imunizati direct din masina, fara a mai astepta intr-un centru pentru a primi dozele.

“O altă veste bună, zic eu, deși nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureștiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%, Ilfov aproape 18%. Lucrurile merg bine și putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârșitul lunii mai. Așa cum spuneam, trebuie să ne vaccinăm. Am aflat acum, eu credeam că la București o să fie primul centrul de vaccinare drive-thru. Înțeleg că este o competiție, și în țară, mai sunt câteva orașe, municipii care se pregătesc pentru acest lucru. Asta înseamnă că lumea înțelege importanța vaccinării.”