LIDL Romania: Oficial, Ofertele Speciale din Noul Catalog

LIDL Romania familiare

LIDL Romania a facut astazi un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata tara, iar in cadrul sau prezinta noul catalog de reduceri speciale inainte de Paste in Romania, si exista destule dintre care sa alegeti. Puteti vedea mai jos ceea ce spune LIDL Romania in legatura cu acest nou catalog, si puteti vedea ca vorbim despre ce reduceri speciale este vorba inainte ca promotiile pentru Paste sa fie anuntate, ceea ce urmeaza sa se intample din 26 aprilie.

LIDL Romania are saptamana urmatoare o gama variata de promotii extrem de bune de la Deluxe, gama sa de produse in care include o varietate de sortimente la preturi foarte bune, nu intotdeauna cu reducere. Saptamana viitoare voribm totusi despre unele produse din gama Deluxe care au reducere in raport cu saptamanile anterioare, insa LIDL Romania aduce si altele care au oferte atat de bune incat nu merita sa le treceti cu vederea.

LIDL Romania: Oficial, Ofertele Speciale din Noul Catalog

LIDL Romania familiare deluxe

LIDL Romania are incadrul acestui catalog si o serie de specialitati care vin acum pentru o perioada limitata de timp in toate magazinele sale, si vorbim despre oferte foarte interesante. Cei de la LIDL Romania au inclus printre toate aceste produse multe care se gasesc prin Italia, acolo unde traiesc multi romani care se vor intoarce in aceasta perioada acasa, si vor gasi aici unele produse folosite si acolo.

LIDL Romania are deasemenea in desfasurare in momentul de fata un concurs prin intermediul caruia le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga doua masini Volvo impreuna cu cateva scutere si laptop-uri Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati produse in valoare de minim 100 de LEI de la LIDL Romania, iar printre ele sa se afle si unul din gama Deluxe, sa va inscrieti prin SMS, sau in website-ul companiei, si puteti castiga.

LIDL Romania are ofertele din catalogul saptamanii viitoare disponibile doar in cursul acelei saptamani, astfel ca dupa aceea veti avea alte oferte disponibile la lantul de magazine.