Anunt de la Guvernul Romaniei privind Maratonul Vaccinarii

Anunt Guvernul Romaniei Maratonul Vaccinarii

Guvernul Romaniei, prin CNCAV, a anuntat astazi un maraton al vaccinarii care urmeaza sa aiba loc in cursul zilelor urmatoare, si in urma caruia aproximativ 10.000 de persoane ar urma sa fie vaccinate in doar 3 zile la Timisoara, daca vor dori asta.

Guvernul Romaniei a pregatit 10.000 de doze de vaccin Pfizer BioNTech pentru cei care vor fi dispusi sa se vaccineze la orice ora din zi si din noapte, un centru de vaccinare urmand a fi deschis non stop in perioade celor 3 zile pentru a imuniza cele 10.000 de persoane.

“23-25 aprilie: Un adevărat maraton, cu o miză mai importantă decât orice medalie!
3 zile (non-stop) x 30 de fluxuri = 10.000 de oameni vaccinați cu Pfizer la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22)
La finalul maratonului, răsplată vor fi îmbrățișările celor dragi, întâlnirile cu prietenii, minunatele spectacole de teatru, concertele electrizante, meciurile favorite, totul într-o lume mai sigură!
Maratonul vieții! Maratonul vaccinării!
Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România.
Până la 30 de fluxuri paralele vor asigura vaccinarea a aproape 10.000 de oameni în doar 3 zile.
Pentru participare ai nevoie de o simplă programare: programare.vaccinare-covid.gov.ro
Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșanu”.
Participă și tu la acest maraton salvator.
Doar împreună suntem învingători.
Pune umărul pentru Timișoara!”