Netflix: Anuntul Oficial, Lansarea unui Nou Serial Important

Netflix residentul

Netflix lucreaza de ceva vreme la productia unui nou serial foarte asteptat de catre milioane peste milioane de abonati din intreaga lume, iar acum a venit si un anunt oficial cu privire la punerea sa in distributie. Mai exact, cei de la Netflix vor lansa serialul Resident Evil, unul animat, in cursul lunii iunie, anuntul oficial venind de la compania Capcom in cadrul unui eveniment care a fost organizat de catre compania asiatica in cursul zilelor trecute pentru fani.

Netflix va lansa Resident Evil: Infinite Darkness in luna iunie in cadrul platformei sale, productia pentru acesta fiind aproape de final, deci poate ca nu vom mai avea extrem de mult de asteptat dupa el. Netflix vrea sa lanseze inclusiv un film bazat pe Resident Evil, aparent filmarile pentru acesta fiiind deasemenea finalizate, dar inca nu exista o data clara pentru punera sa in distributie, dar e foarte posibil ca asta sa se intample undeva prin toamna.

Netflix: Anuntul Oficial, Lansarea unui Nou Serial Important

Netflix a surprins foarte multa lume cand a dezvaluit in mod oficial faptul ca vrea sa lanseze un serial animat Resident Evil, si desigur ca anuntul privind punerea sa in distributie din luna iulie e unul grozav. Atat acest serial, cat si filmul, vor fi in totalitate animate, Netflix punand accent pe dorinta asiaticilor de a vedea asemenea tipuri de continut, astfel ca va fi ceva mai mult ca sigur foarte popular in respectiva regiune de pe glob, ceva ce era de asteptat.

Netflix a pus in ultima vreme foarte mare accent pe serialele si filmele animate pentru abonatii din intreaga lume, astfel ca ne putem astepta sa vedem si mai multe creatii de acest gen. Resident Evil e doar una dintre creatiile noi pe care Netflix le va lansa in domeniul filmelor si serialelor animate, asteptarile fiind foarte mare pentru punerea in distributie si a altor titluri care ar putea fi cel putin la fel de populare dupa ce vor fi lansate oficial.

Netflix mai are si multe alte titluri grozave in productie in momentul de fata pentru abonatii din intreaga lume, si ne putem astepta ca mai multe anunturi surprinzatoare sa fie facute in curand.