DACIA Duster 3: Schimbarile Totale pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 total

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care compania romaneasca vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar in baza a ceea ce am aflat pana acum, vor veni modificari majore pentru el. Cei de la DACIA vor sa faca masini mai cool pentru clienti, sau cel putin asta sustine presa din Franta in urma unei declaratii facute de catre unul dintre directorii companiei, iar DACIA Duster 3 ar trebui sa fie unul dintre aceste modele cool.

DACIA Duster 3 are deja preconizate schimbari totale pentru design, atat exterior, cat si interior, iar asta e usor de ghicit de catre oricine doar uitandu-ne la ceea ce e oferit in Logan 3 si Sandero 3 fata de modelele anterioare. Pe partea de design inca nu avem detalii clare cu privire la ceea ce va aduce DACIA Duster 3, insa modelul facelift de anul acesta va avea modificari pentru bara fata, faruri, stopuri, deci imbunatatirile majore sunt lasate pentru modelul viitor.

DACIA Duster 3: Schimbarile Totale pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 ar trebui deasemenea sa aiba implementat un nou sistem de infotainment, impreuna cu ceasuri de bord complet noi, poate total digitale, asa cum ar fi normal la o masina din anul 2024. Mai mult decat atat, DACIA Duster 3 ar trebui sa vina cu un bord complet regandit pentru a face loc noului sistem de infotainment pe care DACIA il va oferi, fie ca va fi vorba despre cel din Logan 3 si Sandero 3, fie ca va fi vorba despre vreun altul despre care inca nu stim.

DACIA Duster 3 va veni si pe o platforma complet nou CMF-B, iar asta va permite lansarea primului model hibrid, si poate ca in 2024 tehnologia va fi mai cool decat este in momentul de fata. Romanii s-au dovedit a fi foarte interesati de prima DACIA electrica, astfel ca pana in 2024 poate ca si modelele hibride vor fi mai interesante, insa DACIA Duster 3 nu va fi oferit si intr-o versiune complet electrica, asa cum spera multa lume.

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba un design cool pentru a indeplini obiectivele celor de la DACIA, si ar trebui sa aiba dotari similare cand va fi lansata, insa mai multe vom afla in urmatorii ani.