Facebook anunta noi Functii pentru Reteaua de Socializare, Messenger

Facebook live audio rooms soundbites

Facebook a anuntat o serie de noi functii pentru reteaua sa de socializare, dar si Messenger, platforma de mesagerie folosita de pest 1.5 miliarde de oameni din intreaga lume, si vorbim despre cateva schimbari foarte interesante ce sunt pregatite acum.

Facebook va lansa Live Audio Rooms pentru Messenger, aceasta fiind o clona a Clubhouse pe care compania americana vrea sa o ofere cat mai curand pentru utilizatorii sai din moment ce platforma concurenta s-a dovedit a fi atat de atractiva pentru publicul larg.

Facebook vrea sa lanseze inclusiv o functie speciala numita Soundbites, aceasta urmand a permite publicarea de inregistrari scurte in Live Audio Rooms, iar pentru creatorii de continut va fi posibila inclusiv monetizarea lor in cadrul acestor camere.

Facebook vrea in final sa ofere inclusiv posibilitatea de a asculta podcast-uri direct din aplicatia sa principala pentru reteaua de socializare, ceva ce lumea astepta de foarte multa vreme, si se pare ca va ajunge intr-un final la noi in lunile urmatoare.

“Audio-ul se potrivește perfect în viețile noastre aglomerate, ne permite să fim inspirați de idei noi și să vorbim fără alte presiuni cu alte persoane cu aceeași idee.”