Kaufland: Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste pentru Clienti

Kaufland preparate

Kaufland a pregatit pentru toti romanii o surpriza neasteptata cu ocazia Pastelui, una despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre o gratuitate care nu vine chiar oricand. Mai exact, cei de la Kaufland ii provoaca pe romani sa fie creativi de Paste, astfel ca le ofera posibilitatea de a castiga 50 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare daca aleg sa participe la concursul care se desfasoara pana in perioada Pastelui.

Kaufland prezinta mai jos conditiile de participare la concurs, si vorbim despre o serie de preparate pe care clientii trbeuie sa le faca, si sa le pozeze, apoi sa le publice pe Facebook. Produsele trebuie sa arate fix precum in pozele de mai jos, si sa fie pozate respectand ceea ce este prezentat mai jos, Kaufland spunand ca doar asa vor avea oamenii sansa de a castiga voucherele de cumparaturi pe care a decis sa le ofere inainte de Paste.

Kaufland: Oficial, ce Ofera Gratuit de Paste pentru Clienti

Kaufland ofera un numar mare de vouchere de cumparaturi pentru clientii care au indemanarea de a face preparate bune care sa si arate bine, astfel ca sansele de castig sunt destul de mari. Voucherele pe care Kaufland le ofera pot fi folosite doar pentru cumparaturi in magazinele sale din toata Romania, deci nu veti primi bani, ci doar credit pentru a cumpara orice aveti nevoie din hypermarket-urile lantului, asa ca e bine sa stiti acest lucru de la bun inceput.

Kaufland spune ca acest concurs se desfasoara pana in data de 3 mai, astfel ca doar pana atunci puteti publica fotografii cu preparatele voastre, care trebuie sa arate cat mai similar cu ceea ce e in poze. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 6 mai de catre cei de la Kaufland, deci voucherele vor putea fi folosite pentru cumparaturi abia dupa Paste, astfel ca va veti putea reface proviziile de mancare folosind banii pe care-i veti avea la dispozitie.

Kaufland are in mod regulat promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, asa ca daca nu reusiti sa obtineti acum vreun voucher, veti avea ce sa castigati si mai apoi.