Fortnite: Bug Incredibil, Cum Obtii Obiecte Infinite (VIDEO)

Fortnite are un nou bug descoperit de catre jucatorii care sunt zilnic activi in cadrul titlului Epic Games, iar de aceasta data vorbim despre ceva care poate dezechilibra serios multe lupte pentru ca jucatorii pot obtine obiecte infinite cu ajutorul lui.

Fortnite are in clipul video de mai sus demonstrata aceasta problema serioasa care a fost descoperita pentru cel mai popular joc online din lume, iar cua jutorul ei orice obiecte pot fi multiplicate daca aveti rabdare sa profitati de bugul pe care Epic Games inca nu l-a rezolvat.

Fortnite poate avea acest bug exploatat de catre oricine, insa acest lucru poate duce inclusiv la interzicerea jucatorilor care il folosesc in meciurile publice, aceasta fiind politica celor de la Epic Games cand vine vorba despre problemele de acest gen.

Fortnite este gandit pentru a oferi un echilibru intre jucatorii care sunt activi in serverele companiei Epic Games, iar o problema de acest gen dezechilibreaza serios lucrurile, si e de asteptat ca ea sa fie reparata in viitorul foarte apropiat.

Fortnite ar putea avea reparata intreaga problema cu actualizarea urmatoare, sau ar putea sa nu o aiba reparata vreodata pentru ca e foarte posibilsa fie greu de rezolvat, asa ca ramane sa vedem ce anume va face Epic Games in legatura cu aceasta situatie serioasa.