Mesaj de la Posta Romana Privind Intarzieri ale Livrarilor

0

Mesaj Posta Romana Intarzieri Livrari

Posta Romana a publicat un mesaj foarte important pentru romanii din toata tara, unul care vine ca o atentionare pentru livrarile de colete, plicuri, etc, care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare, intre 20 aprilie si 16 mai, iar asta pentru ca ar putea aparea intarzieri.

Posta Romana face aceasta atentionare cu privire la expeditiile internationale, si ofera mai jos o serie de explicatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oamenii care vor sa trimita orice au nevoie, asa ca e bine sa stiti ce se intampla.

“Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că în perioada premergătoare, precum și ulterioară Sărbătorilor Pascale, în speță, 20 aprilie – 16 mai 2021, traficul poștal internaţional va fi afectat de o serie de factori: cantități mari de trimiteri, zile libere legale, aglomerarea curselor de transport aerian internațional, precum și numeroase anulări ale curselor aeriene cu plecare din Aeroportul Internațional Henri Coandă. Ca urmare a acestor aspecte este posibil să apară întârzieri în timpii de circulație.

Poşta Română îşi cere scuze clienților pentru disconfortul creat și îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.”