Facebook va permite blocarea automata a mesajelor

Facebook blocarea automata mesajelor

Facebook va lansa noi functii pentru utilizatorii din intreaga lume, inclusiv cei ai Instagram, si le va permite oamenilor sa blocheze in mod automat mesajele care contin replici ofensatoare, posibil chiar si comentariile pentru postarile publicate in cadrul platformelor.

Facebook a spus ca orice fel de mesaje trimise catre utilizatorii din platforme vor fi automat blocate daca ele contin anumite cuvinte sau replici ofensatoare, caractere emoji nepotrivite, insa totul va trebui setat in prealabil de catre oameni pentru ca filtrele sa functioneze.

Facebook a gandit totul pentru a ii ajuta pe oameni sa scape de hartuirea online, o problema tot mai mare in ultimii ani, si in lipsa altor solutii mai bune, cei de la Facebook n-au gasit altceva decat sa le ofer eoamenilor control asupra acestui sistem.

Facebook blocarea automata mesajelor filtre

Facebook nu a spus deocamdata data la care acest nou sistem va fi lansat in mod oficial pentru toata lumea, asa ca ramane sa asteptam si sa vedem cand va considera compania ca este totui suficient de bine realizat pentru a fi oferit in mod oficial.