Netflix: Anunt Oficial, ce face Pentru Toti Abonatii in 2021

netflix perseverenta

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar astazi vine un anunt oficial pentru toti cei care platesc abonamente pentru accesul la continut. Conform celor de la Netflix, se pare ca in cursul anului 2021 platforma urmeaza sa investeasca nu mai putin de 17 miliarde de dolari in filme, seriale, documentare, la fel ca in cursul anului 2020, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru abonatii din toata lumea.

Netflix pastreaza ritmul investitiilor in continut pentru abonati in ciuda faptului ca in 2021 ar trebui sa faca mult mai multi bani decat in 2020 dupa ce baza sa de clienti a crescut considerabil. Pandemia de Coronavirus a venit cu foarte mari castiguri pentru cei de la Netflix, iar asta deoarece zeci de milioane de abonati au ales sa fie activi in platforma in cursul anului 2020 pentru ca erau blocati in case si trebuiau sa isi ocupe timpul cu ceva, alegand platforma de streaming.

Netflix: Anunt Oficial, ce face Pentru Toti Abonatii in 2021

Netflix nu creste nivelul investitiilor in 2021 in raport cu 2020 desi se pregateste sa impuna si o masura foarte controversata care ar forta abonatii sa nu isi mai imparta conturile cu prietenii. Cei de la Netflix vor sa ii forteze pe cei care imprumuta conturile altora pentru a vedea filme si seriale sa isi faca propriile conturi, compania putand castiga pana la 6 miliarde de dolari anual in urma acestei masuri criticate intens inainte de a fi impusa oficial.

“Deși lansarea vaccinurilor este foarte neuniformă în întreaga lume, suntem de rezervă și producem în siguranță pe fiecare piață majoră, cu excepția Braziliei și a Indiei. Presupunând că acest lucru continuă, vom cheltui peste 17 miliarde USD în numerar pe conținut anul acesta și vom continua să livrăm o gamă uimitoare de titluri pentru membrii noștri cu mai multe originale în acest an decât anul trecut.”

Netflix va lansa cel mai probabil peste 400 de creatii originale in cadrul platformei sale, asa cum si-a propus inclusiv pentru anul 2020, adica ar trebui sa vedem mai mult de o productie originala lansata zilnic. Pentru ca vorbim nu doar despre continut care vizeaza publicul global, lansarile nu vor fi “vizibile” pentru toata lumea, dar chiar si asa, cei de la Netflix au pregatit un 2021 cu foarte multe surprize grozave pentru toata lumea in urmatoarele luni.

Netflix a facut anuntul privind intentiile sale de investitii in cadrul unei conferinte pe care a organizat-o cu presa pentru a dezvalui rezultatele sale financiare pentru trimestrul fiscal recent incheiat.