Orange: Anunt Oficial, Ofera Gratuit Sute de Telefoane, Bani

Orange distractie

Orange a facut astazi un anunt oficial care i-a dat complet pe spate pe clientii sai din toata Romania, si e bine sa stiti despre ce vorbeste operatorul de telecomunicatii pentru ca vestile sunt importante. Mai exact, cei de la Orange anunta milioane de clienti din toata tara in legatura cu faptul ca incepand de acum se pot bucura de posibilitatea de a castiga sute de telefoane mobile, bratari de fitness, sau chiar bani, detaliile fiind in aceasta pagina.

Orange a dat startul unui concurs special dedicat clientilor care folosesc cartele prepay, iar pentru ei a decis sa ofere gratuit 200 de telefoane OPPO Reno Lite 5, sau 200 de bratari de fitness OPPO Band. Daca sunteti mai norocosi, si aveti inclusiv un cont Orange Money, atunci cei de la Orange va ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele 100 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare, totul sub forma de bani oferiti direct un contul vostru.

Orange: Anunt Oficial, Ofera Gratuit Sute de Telefoane, Bani

Orange spune ca tot ceea ce trebuie sa faca un client pentru a fi inscris in acest concurs este sa activeze o extraoptiune prepay de minim 5 euro, sau sa reactiveze una similara, incepand de acum. Avand in vedere ca exista milioane de oameni care folosesc diverse extraoptiuni prepay cu preturi minime de 5 euro, e de asteptat ca sansele de castig sa fie foarte mici pentru toata lumea, dar Orange le ofera tuturor oamenilor sansa de a castiga premiile.

Orange a pornit acest concurs special acum, iar ea se incheie in data de 30 iunie, urmand ca intre 5 si 7 iulie sa fie alesi castigatorii care vor primi premiile pe care operatorul de telecomunicatii le ofera. Vorbim despre o surpriza extrem de interesanta pe care cei de la Orange o face pentru toata lumea chiar inainte de Paste, dar realitatea este ca intregul concurs va dura mult mai mult decat atat, dupa cum veti vedea inclusiv din website-ul operatorului.

Orange vrea ca un numar cat mai mare de oameni sa profite de tot, si din moment ce totul se face automat, nu prea aveti ce altceva sa faceti decat sa va bucurati de inscrierea automata.