Auchan: Catalogul Oficial cu Surprize Speciale pentru Paste

Auchan bunatati

Auchan a publicat astazi catalogul oficial cu oferte surpriza de Paste pentru toate magazinele sale din toata Romania, si vorbim despre o gama foarte variata de oferte pe care lantul de hypermarket-uri le are. Auchan are pentru clientii sai din toata Romania foarte multe promotii grozave in momentul de fata, iar de Paste ele va pot ajuta sa cumparati produsele dorite la preturi mult mai mici decat cele la care sunt de obicei vandute multe dintre ele.

Auchan are pentru Paste si unele produse care in mod normal nu sunt disponibile pentru achizitie in magazinele sale, catalogul special de mai jos fiind gandit pentru a ne prezenta o gama foare variata de surprize. Cei de la Auchan stiu foarte bine cat de multi romani isi fac in aceasta perioada cumparaturile pentru Paste, si incearca sa le ofere motive bune sa intre in hypermarket-urile sale din toata tara pentru a profita de ofertele existente.

Auchan: Catalogul Oficial cu Surprize Speciale pentru Paste

Auchan se lupta acum cu celelalte mari lanturi de hypermarket-uri pentru a avea cele mai bune oferte de care sa poata profita clientii sai din toata Romania in aceasta perioada din an. Catalogul pe care il gasiti in website-ul celor de la Auchan este valabil incepand cu data de ieri, si pana la inceputul lunii mai, deci aveti o perioada destul de redusa de timp in care sa cumparati produsele pe care le doriti cu adevarat de la lantul de hypermarket-uri.

Auchan desfasoara in aceasta perioada inclusiv o serie de concursuri speciale prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga multi bani daca aleg sa participe la ele. Auchan le ofera romanilor premii in bani pe cardurile digitale din MyClub, platforma pe care a facut-o pentru a le oferi beneficii clientilor care decid sa-si faca in mod constant cumparaturile in oricare dintre locatiile sale.

Auchan va mai anunta, cel mai probabil, si alte oferte speciale pentru Paste in cursul urmatoarelor zile, asa ca trebuie doar sa avem rabdare si sa vedem ce va mai dezvalui pentru noi toti.