WhatsApp: Surpriza Oficiala din Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp temporar

WhatsApp are o noua surpriza oficiala pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, compania din spatele aplicatiei de mesagerie dorind sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta pentru folosirea platformei. In aceasta idee, cei de la WhatsApp se pregatesc sa anunte o noua functie speciala pentru utilizatorii din intreaga lume, aceasta urmand a permite trimiterea din iPhone si Android de poze si clipuri video care se autodistrug.

WhatsApp le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a trimite poze si clipuri video care vor putea fi vazute o singura data de persoanele care le primesc, dupa care acestea vor disparea automat pentru totdeauna. WhatsApp implementeaza aici o functionalitate foarte similara cu cea care exista deja in Snapchat de foarte multa vreme, dar si in alte aplicatii de socializare, deci nu vorbim despre reinventarea a ceva pentru oameni, ci doar despre oferirea a ceva ce oamenii cer de mult.

WhatsApp: Surpriza Oficiala din Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp temporar poze video

WhatsApp nu va actiona totusi precum Snapchat, adica nu va implementa si un sistem care sa detecteze automat daca persoana care primeste poza, sau clipul video, a facut o captura de ecran pentru a pastra acel continut. Aici e o mentiune foarte importanta pe care WhatsApp o va face intr-o alerta pentru descrierea functiei, ea fiind deja disponibila in versiunile beta ale aplicatiei, oamenilor urmand a li se spune sa aiba grija ce fel de poze trimit prietenilor prin acest sistem.

WhatsApp integreaza pentru telefoanele iPhone si Android o functionalitate care in cazul Snapchat e folosita de obicei pentru a trimite poze si clipuri video cu persoane in ipostaze intime. E de asteptat ca in cazul WhatsApp functia sa fie folosita in fix acelasi mod de catre oameni pentru ca ideea ca acel continut dispare imediat dupa ce e deschis le da curaj oamenilor sa trimita orice doar in ideea ca totul este vizibil temporar pentru cei care primesc pozele si clipurile video.

WhatsApp va lansa noua functionalitate in toate telefoanele iPhone si Android, doar ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cand anume va fi disponibil in mod oficial totul pentru noi.