DACIA Logan 2022: Premiera Importanta la care Nu mai Speram

DACIA Logan 2022 electricitate

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care DACIA il are in acest moment in plin proces de dezvoltare pentru a-l prezenta in toamna anului 2021, si pentru a-l lansa in primavara anului 2022. Am vazut deja poze spion cu DACIA Logan 2022, iar presa din Franta a reusit sa obtina si cateva detalii cu privire la o premiera foarte importanta pentru DACIA pe care o va aduce noul model de masina cand va fi lansat pentru clientii din intreaga lume.

DACIA Logan 2022 va fi primul model hibrid de masina pe care DACIA il va lansa, ea urmand a folosi tehnologia E-TECH de la Renault, dar desigur intr-o versiune mai ieftina, pentru ca masina e mai ieftina. DACIA Logan 2022 va avea un motor electric montat pentru a sustine propulsia masinii, insa acesta nu va putea functiona de sine statator, adica masina nu va porni de pe loc folosind doar motorul electric, ci doar va sustine rularea prin dezactivarea motorului pe combustie interna cand ne deplasam la anumite viteze.

DACIA Logan 2022: Premiera Importanta la care Nu mai Speram

DACIA Logan 2022 va fi o masina hibrid care va folosi acest motor electric doar ocazional, cand nu e nevoie de el pentru a misca masina de pe loc, ci doar pentru a-i sustine rularea, si nu va avea doua elemente esentiale. Primul dintre ele este sistemul de recuperare a energiei de franare, DACIA Logan 2022 urmand a veni fara aceasta tehnologie pentru ca pretul sau de vanzare sa fie cat se poate de redus, deci s-a decis eliminarea acestei tehnologii foarte importante.

DACIA Logan 2022 va veni deasemenea si fara posibilitatea de incarcare la priza, asa cum se intampla si la unele modele Renault, deci incarcarea bateriei motorului electric probabil se va face in rulare. E posibil ca bateria sa-si ia energia de la motor, asa cum se incarca si bateriile obisnuite ale masinilor, din moment ce DACIA Logan 2022 nu va recupera nici energia de franare, si nici nu ar urma sa aiba cablu care sa permita conectarea la priza.

DACIA Logan 2022 are aceste informatii dezvaluite de catre presa din Franta, deci nu se stie 100% sigur care dintre ele se vor materializa in noul model de masina, dar daca el e deja testat pe drumurile publice, ar putea fi total reale.