BCR Romania: Mesaj Oficial, ce Mai Ofera Gratuit Clientilor

BCR Romania recuperat

BCR Romania a publicat un mesaj oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania astazi, si vorbim despre vesti foarte bune pentru toata lumea deoarece banca nu se opreste din a oferi gratuitati. Mai exact, cei de la BCR Romania au lansat acum ceva timp o promotie speciala numita George Moneyback, iar prin intermediul sau au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi inapoi bani la cumparaturile pe care le fac.

BCR Romania are aceasta oferta disponibila exclusiv pentru clientii care beneficiaza de promotiile disponibile in cadrul George Moneyback, doar ofertele care sunt listate in aceasta sectiune a aplicatiei George aducand bani inapoi la cumparaturi. BCR Romania nu se opreste totusi aici, iar asta pentru ca le ofera clientilor din toata Romania inclusiv posibilitatea de a castiga lunar cate 500 de LEI daca decid sa se foloseasca de promotiile existente.

BCR Romania: Mesaj Oficial, ce Mai Ofera Gratuit Clientilor

BCR Romania a pornit de ceva vreme promotia, si inca nu a decis sa o anuleze, astfel ca inca puteti castiga lunar cate 500 de LEI de la banca daca faceti cumparaturi prin George Moneyback. Ideea din spatele acestei platforme nu e noua, si nici revolutionara, insa cei de la BCR Romania reusesc sa convinga clientii din toata tara sa profite de sistem pentru a se bucura de reduceri bune la produsele pe care le pot cumpara zilnic.

BCR Romania nu are doar aceasta promotie in derulare in momentul de fata pentru clientii din toata tara, ci mai are si alte surprize foarte bune de care oricine poate sa profite, daca vrea asta cu adevarat. Toate aceste promotii sunt totusi disponibile pentru perioade limitate de timp, asa ca la un moment dat vor disparea in totalitate din cadrul aplicatiei George, sau a website-ului celor de la BCR Romania, deci profitati de ele cat puteti.

BCR Romania ofera majoritatea promotiilor sale prin intermediul aplicatiei George, astfel ca e bine sa o aveti instalata, si sa profitat de tot deoarece nu exista restrictii pentru clienti.