Kaufland: Oficial, Clientii Decid ce Primesc Gratuit Acum

Kaufland putere

Kaufland le transmite clientilor din toata Romania faptul ca ei decid ce primesc in mod gratuit zilnic in magazinele sale din toata tara, si asta in conditiile in care lantul de hypermarket-uri are oricum multe oferte. In acest caz vorbim despre o oferta speciala pe care cei de la Kaufland o au pentru clientii din toata tara, iar in baza ei clientii pot alege un produs pe care il primesc grautit daca aleg sa cumpere altul identic din oricare dintre magazine.

Kaufland prezinta mai jos aceasta oferta, clientii trebuind sa intre pe website-ul sau pentru a vota produsul pe care il pot primi gratuit in oricare dintre magazinele sale din tara. In baza voturilor pe care le dau clientii Kaufland din Romania se alege produsul care este oferit gratuit de catre lantul de hypermarket-uri in oricare dintre locatiile sale, insa numai daca il cumparati veti primi un al doilea identic gratuit ca parte a campaniei acum.

Kaufland: Oficial, Clientii Decid ce Primesc Gratuit Acum

Kaufland a ales cateva produse pe care le include in votul pe care il pot da clientii din toata Romania direct pe website-ul sau, si puteti vedea mai jos produsele care pot fi votate pana pe 25 aprilie. Aveti mai jos inclusiv website-ul in care puteti vota pentru a alege care dintre produsele de la Kaufland sunt oferite gratuit in momentul de fata, si puteti vedea ce ati putea primi gratuit daca se obtin suficiente voturi pentru produsele dorite.

Kaufland aduna probabil mii peste mii de voturi de la clientii care sunt dornici sa primeasca gratuit anumite produse pe care le ofera lantul de hypermarket-uri, asa ca si al vostru ar putea conta, in final. Dupa ce produsul ales este afisat de catre Kaufland pe website-ul sau, trebuie doar sa mergeti si sa il cumparati, iar la casa veti profita de promotie daca aveti si un Kaufland Card digital pe care sa il folositi pentru aceasta campanie.

Kaufland schimba o data la cateva zile produsele care sunt oferite gratuit ca parte a acestei campanii, asa ca aveti in mod constant sansa de a alege ce fel de produse puteti primi fara sa platiti.