BRD Romania: Anunt Oficial, Schimbare Uriasa pentru Clienti

BRD Romania tranzitie

BRD Romania a anuntat in mod oficial o schimbare foarte mare si foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, una despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca este vizata. Mai exact, cei de la BRD Romania au luat decizia de a face tranzitia clientilor MyBRD Mobile catre noua platforma You, cea facuta special pentru a le oferi clientilor servicii de mobile banking superioare celor de care au parte in momentul de fata de la banca din Romania.

BRD Romania a pornit acest proces in anul 2021, si 120.000 foloseau deja noua platforma You la jumatatea lunii aprilie, urmand ca altii sa fie transferati gradual de la MyBRD Mobile in urmatoarele luni. BRD Romania a implementat in aceasta platforma You multe functii care in platforma veche sunt indisponibile, si care probabil ca nu ar fi putut fi integrate, altfel asta s-ar fi intamplat deja, insa iata ca a fost nevoie de o schimbare totala a platformei.

BRD Romania: Anunt Oficial, Schimbare Uriasa pentru Clienti

BRD Romania face cu You ceea ce nu a facut ani de zile cu MyBRD Mobile pentru clientii sai, si asta pana la urma este o veste grozava pentru toata lumea pentru ca vorbim despre o decizie importanta. BRD Romania a primit numeroase plangeri cu privire la vechea sa platforma de mobile banking, si iata ca dupa foarte multa asteptare clientii sunt transferati catre una noua care le poate oferi ceea ce isi doresc in materie de mobile banking in aceasta perioada.

BRD Romania le cere clientilor sa faca trecerea la platforma You pentru a beneficia de toate noutatile pentru ca vechea platforma aparent nu putea fi modificata pentru a integra toate aceste noutati majore. Foarte multa munca a fost depusa de catre cei de la BRD Romania pentru a dezvolta platforma You si a implementa atat de multe schimbari majore, asa ca ar fi bine sa instalati aplicatia in telefoanele voastre chiar acum pentru a profita de ea.

BRD Romania va mai face si alte schimbari grozave pentru aplicatia You in viitorul apropiat, asa ca urmariti cu atentie toate schimbarile majore care sunt acum in proces de testare.